Trefelling Fredrikstad

Våren er her, og det betyr at det er tid til å begynne å ta vare på hagen din. Det er mange ting du bør gjøre, som å klippe gresset, trimme busker og hekker og selvfølgelig trefelling.

TJ Trefelling AS er et lokalt firma som leverer trefelling i Fredrikstad av høy kvalitet og til rimelige priser. Vi er fullforsikret og har moderne utstyr og fornuftige priser. Vi tilbyr også gratis befaring.

Trefelling er en krevende jobb som krever spesialutstyr, ferdigheter og sikkerhetstiltak for å gjøre jobben riktigDet er derfor viktig å velge et profesjonelt trefellerfirma  – som for eksempel TJ Trefelling AS. Vi har lang erfaring med trefelling og bruker kun de beste teknikkene og utstyret for å sikre at jobben blir gjort riktig.

Vi er opptatt av å ha en høy standard på våre tjenester, og vi sørger for at jobben blir gjort riktig første gang. Vi tilbyr også stubbefresing og beskjæring. Vi har erfaring med å fjerne løv, stubber og røtter, samt å trimme grener og beskjære trær. Dette vil hjelpe deg med å opprettholde en flott og ren hage.

Ved å bruke TJ Trefelling AS kan du være trygg på at trefellingen blir gjort riktig. Vi tar vår jobb seriøst og forplikter oss til å levere god kvalitet og priser. Vi er fullforsikret og har moderne utstyr som gjør at det blir en trygg og effektiv jobb. Og det beste er at vi tilbyr gratis befaring, slik at du kan få en god oversikt over hva som trengs og hva som er best for hagen din. 

Vil du snakke med oss?

Ring 917 66 787, eller fyll inn skjemaet og vi ringer deg for en uforpliktende prat eller befaring.