Trefelling i Halden

Våren er her, og det er en fin tid å ta vare på hagen sin. Kanskje trenger du å felle noen trær som har vokst seg store nok til å utgjøre en fare for huset eller som tar bort sol og sikt?

Da er det fint å vite at TJ Trefelling AS kan hjelpe deg med trefelling i Halden, samt stubbefresing og beskjæring. Vi har mange års erfaring og tilbyr trygg og profesjonell trefelling til konkurransedyktige priser.

Vi er fullforsikret og har moderne utstyr og teknologi, slik at vi kan gi deg service av høy kvalitet. Vi har en bred kompetanse som gjør det mulig for oss å levere trefellingstjenester til alle typer hager og forskjellige størrelser på trær. Vi er alltid forsiktige og tar hensyn til omgivelsene og miljøet.

Vi kan også hjelpe med stubbefresing og beskjæring. Vi tilbyr også gratis befaring for å finne ut av hvilken utførelse som er best for deg.

Vi tar gjerne høyde for ønsker og behov, slik at du får en trefelling som passer dine behov. TJ Trefelling AS har detaljert kunnskap om korrekt felling av trær, og kan derfor gi deg trygghet for at jobben utføres riktig og tilfredsstillende. Vi følger alle nødvendige sikkerhets og kvalitetsstandarder, og bruker kun kvalitetsverktøy og utstyr. Vi har også fornuftige priser og kan tilby spesialtilpassede løsninger tilpasset ditt budsjett.

Vi tar vår jobb seriøst og er opptatt av å levere god kvalitet og priser på trefelling til Halden og omegn.

Hvis du trenger hjelp med trefelling Halden,  eller stubbefresing eller beskjæring, ta da kontakt med TJ Trefelling AS . Vi kan hjelpe deg med å ta vare på hagen din på en trygg, profesjonell og miljøvennlig måte. 

Vil du snakke med oss?

Ring 917 66 787, eller fyll inn skjemaet og vi ringer deg for en uforpliktende prat eller befaring.