Trefelling

TJ Trefelling AS tar på oss små og store oppdrag i Østfold / Viken. De fleste av oppdragene vi gjør er trefelling av én eller flere trær i hager til hytter og hjem i Østfold-området, men vi tar også på oss større oppdrag innen trefelling, som blant annet linjerydding, tomterydding (for eksempel ved nybygging) med mer.

Vi er tre personer i TJ Trefelling AS men har tilgang på flere trefellere ved større oppdrag. Vi gjør trefelling av hele trær dersom de er små av størrelse, eller så seksjonsfeller vi større trær, bit for bit. Vi har god erfaring og legger stor vekt på sikkerhet, både for oss, deg og din eiendom, og er fullforsikret.

Når treet (eller trærne) er felt, kan du selv lage ved, eller vi kan kutte det opp for deg eller kjøre det bort. Vi gjør også opprydding og plenklipp, og stussing og beskjæring av trær, og vi gir deg gjerne en hyggelig totaltpris hvis det er flere ting vi kan få gjort samtidig.

Ta gjerne kontakt med oss for gode referanser. Det vi får høre fra andre er at vi er hyggelig og ærlige på pris, hvor vi prissetter oppdraget fornuftig etter hvor lang tid oppdraget tar, og ofte er vi litt rimeligere enn andre.

Ring oss gjerne for å avtale en uforpliktende befaring, eller benytt kontaktskjemaet under. Her kan du også legge ved bilder av trærne / oppdraget så er det lettere å kunne gi deg en pris på jobben.

Vil du snakke med oss?

Ring 917 66 787, eller fyll inn skjemaet og vi ringer deg for en uforpliktende prat eller befaring.